Komplet gaćica za odvikavanje, 3 kom, veličina 3

Šifra artikla: (dai)GO-K3

Proizvođač: Daj Daj Veličina 3 - od 15 kg+ Gaćice za odvikavanje su namenjene za brže i lakše odvikavanje od pelena Sastoje se od 3 sloja: 100% pamuk / 100% bambus / PUL Unutrašnji sloj je od bambusa, preko njega ide nepropusni sloj i spolja je pamučni ukrasni sloj Pelene je preporučljivo prati na temperaturama od 40 do 60 stepeni Za pranje preporučujemo tečne deterdžente, po mogućstvu na prirodnoj bazi. Pri poručivanju molimo Vas da navedete željene boje.

Pozovite nas

Nije na stanju
SKU
(dai)GO-K3
2.629,00 din.
U procesu odvikavanja od pelena jako je bitno da dete oseti kada ima potrebu za pražnjenjem i da to signalizira. Budite strpljivi i imajte razumevanja, ne postoji idealno vreme ni uzrast, pokušajte onda kada Vam se učini da ste i Vi i dete spremni za ovu promenu.

Napravljene su od 3 sloja različitih materijala, unutrašnji sloj je od 100% bambus vlakna, preko njega ide nepropusni sloj i spolja je pamučni ukrasni sloj. Predviđene su za odvikavanje u letnjem periodu, da spreče manje nezgode, nisu predviđene za nošenje tokom noći, jer mogu procuriti. Oko nogica imaju posebne džepiće za dodatnu sigurnost.

Boje spoljnog sloja zavise od trenutno dostupnih materijala i mogu se razlikovati od onih prikazanih na slici.
More Information
Izdvajamo No
Write Your Own Review
You're reviewing:Komplet gaćica za odvikavanje, 3 kom, veličina 3
Vaša ocena