061 285 95 97
061 285 95 97

Dečije Posteljine - Bebindo internet prodavnica

Posteljine od kvalitetnog pamuka za najslađe snove vašeg deteta. Veliki izbor i najpovoljnije cene.

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izaberite sve što vam treba za spavaću sobu vašeg deteta. U Bebindu možete pronaći posteljine različitih dimenzija i atraktivnih dezena, dečije jastuke kao i jastuke za dojenje.


Posteljine


Prilikom odabira posteljina najpre treba birati one čiji materijali odgovaraju vašem detetu. Što se tiče dezena najbolje je izbor prepustiti detetu jer će se tako osećati najprijatnjije i najsigurnije u svom krevetu. Možete izabrati neke od brojnih jednobojnih dezena, šarenih ili neke sa Disney crtanim junacima.A za one malo starije u ponudi imamo i posteljine sa omiljenim klubom Partizan ili Crvena Zvezda. Pravu posteljinu ne samo što će vaš mališan obožavati već će ukrasiti celu sobu. Naravno u ponudi imamo veliki izbor posteljina za bebe sa zaštitnom mekanom ogradicom kako se vaša bebica ne bi povredila prilikom okretanja.


Jastuci


Kada su jastuci u pitanju možete izabrati neke od mnogobrojnih dezene svih mogućih oblika. U ponudi imamo: ukrasne jastuke, klasične jastuke, jastuke za bebe kao i jastuke za dojenje koji će učiniti da dojenje bude lako i udobno kako za mamu tako i za bebu..